Opplev en vinterinspirert 4-retters meny der julens smaker løftes til nye høyder.
Restaurantsjef og sommelier i Schou, Olga Krzyszczak, inviterer deg til en vinterinspirert 4-retters meny med smak av jul. Gjennom kvelden deler hun av sin erfaring og viser hvordan mat og drikke kan utfylle hverandre.
Hovedretten er lutefisk, tilberedt på det tid- og teknisk krevende tradisjonelle viset. Lutefisk laget på askelut fra bjørk gir et fantastisk smaksbilde, ulikt det du er vant med i dag.
Som en perfekt avrunding får vi besøk av Gøril Tveiten Lie fra Li Ysteri i Flåm. Hun tar oss med inn i sitt univers av ulike modningsgrader av hennes unike blåmuggost laget på geitemelk. Her blir du bedre kjent med smaker av norsk fjellnatur, laget med omtanke fra beite til bord.
Lokale råvarer, håndverk og kunnskap står i sentrum. Rettene er nøye satt sammen med følge som balanserer og fremhever hver smak. Dette blir en kveld for deg som vil senke skuldrene, kjenne på julestemningen og la sansene leke.
Det er begrenset antall plasser, så her gjelder det å være tidlig ute.
Pris kr. 2000 ,- per gjest inkludert 4-retters og drikkepakke (kr. 1700,- for 4-retters og alkoholfri drikkepakke)
Ankomst ved Fløibanens nedre stasjon senest kl. 18:30. Billetter til Fløibanen kjøper du enkelt i appen her